AGS Mutari Bucharest – Echipa noastra

Prezentarea Echipei de Vanzari: AGS Bucuresti

In toate cele 129 de locatii din 83 de tari, AGS isi doreste personal implicat si pregatit, care sa ne faca capabili in a ne tine promisiunea de a livra servicii de mutare de cea mai buna calitate.

Forta din spatele sucursalei AGS din Romania, acreditata FAIM , este echipa sa si suntem mandri sa v-o prezentam , fiind totdeauna la dispozitia dumneavoastra pentru a va oferi servicii integrate pentru solutii de mutare.

 

Profilul Echipei – AGS Bucuresti

Director General: Gratiela Lascu

Avand o experienta de 12 ani in industria mutarilor si in AGS, Gratiela conduce in acelasi timp AGS Bucuresti si Centrul AGS de Coordonare Europeana. Detinand un master in stiinte, Gratiela este axata pe rezultate si este mereu in cautare de solutii adaptate cererii clientilor nostri.

 

AGS Bucharest Corporate Sales Manager: Vlad Leontescu

Avand o experienta de 5 ani in domeniu, Vlad este un bun cunoscator al pietei, al serviciilor ei si a modului in care aceste servicii trebuie sa se adapteze la nevoile specifice ale fiecarui client, indiferent ca este vorba de persoane private sau departamentul de HR / Mobility a unei mari corporatii.

 

 

AGS Bucharest Corporate Sales Manager: Nicolas Ducert

Cu o diploma de Master in Management International, Nicolas s-a alaturat echipei AGS Bucharest avand o experienta de 5 ani ca responsabil vanzari in sectorul turistic. Pasionat de sport, in general, el dedica energia si spiritul sau de echipa proiectelor dvs.

 

European Traffic Center Costing Agent: Cristian Secuiu

Prietenos si energic, Cristian isi foloseste experienta din domeniul financiar dobandita in cadrul Orange si administrativ in cadrul Oracle, pentru a gasi solutii inovative de a raspunde in timp util, competitiv si bine documentat cererilor de pret in cadrul licitatiilor. Pasionat de tehnologie, autodezvoltare, relatii interumane si =IF(”Biografie”;”Excel adept”;”Loves to learn and teach”).

 

Corporate Move Manager: Emilian Gemai

Emilian a intrat in industria relocarilor si a mutarilor internationale in anul 2003, avand ocazia de a lucra pentru mai multe companii multinationale de top din domeniu. In toata aceasta perioada s-a ocupat de aproape fiecare aspect al acestui business: operational, constructie de preturi si ofertare, management de cont, vanzari, estimari de volum, consultant de mutari, formalitati vamale, transporturi, management de dezvoltare.

 

Corporate Move Coordinator: Delia Petrescu

Avand o experienta de peste 9 ani pozitii administrative in companii precum Petrom SA si Ernst & Young, Delia se alatura echipei noastre pentru a isi pune in practica aptitudinile organizatorice. A urmat cursurile Facultatii de Administrarea Afacerilor din cadrul ASE Bucuresti iar atuurile ei sunt simtul analitic si capacitatea de acumula noi cunostinte.

 

 

Contabil: Daniel Sandita

Cu o experienta de peste 8 ani in AGS, Dan beneficiaza de experienta in departamentul Operational, ocupand in prezent o pozitie in departamentul Contabil. Punctualitatea si eficienta sunt punctele lui puternice.

 


Director Operatiuni si Coordonator Import : Florentina Soare

Absolventa a Academiei de Studii Economice din România , Florentina are zece ani de experiență în mutări – a avansat de la Asistent Operațiuni la Manager de Operatiuni . Florentina este dedicata satisfacerii cu succes a numeroaselor cerinte care apar la locul de munca.

 

Road Traffic Manager : Alexandru Draghici

Cu zece ani experienta in industria transporturilor rutiere , Alexandru s-a alaturat echipei AGS in urma cu patru ani . Inca de la inceput a fost motivat in a gasi solutii care sa imbunatateasca calitatea serviciilor AGS si sa reduca costurile .Asistent Operational: Marius Badia

Cu o experienta de 10 ani in logistica si transport, Marius gestioneaza situatiile cu profesionalism, adoptand cele mai bune decizii, atat pentru companie, cat si pentru clienti. Sociabil, pozitiv si cu spirit de echipa, el s-a integrat perfect in echipa AGS. 

Asistent Operational: Cristian Giumanca

Cunostintele oferite de catre Facultatea de Transporturi din cadrul Universitatii Politehnica au fost aplicate dupa absolvire , ducand la o experienta de 7 ani in domeniul transporturilor si logisticii. Adaptandu-se repede , Cristian isi utilizeaza cunostintele acumulate pentru solutionarea rapida si durabila a oricarui impediment. 

 

 

Sef echipa: Valentin Calarasiu

15 ans d’expérience dans le déménagement et la mobilité

 

Sofer si Manager Depozit : Ilie Coman

15 ani experienta in Mutari.

 

 

 

 

Sofer : Daniel Raducanu

8 ani experienta in Mutari.

 

Sofer : Marius Boariu

8 ani experienta in Mutari

 

 

 

 

Sofer de camion de tonaj mare: Lucian Gheorghe

5 ani experienta in mutari Intra-Europene
 

 

Sofer de camion de tonaj mare: Cosmin Doba

5 ani experienta in Mutari Intra-Europene

 

 

 

 

Sofer de camion de tonaj mare: George Cojocaru

5 ani experienta in mutari Intra-Europene
 

 

Sofer de camion de tonaj mare: Marius Puschila

3 ani experienta in mutari Intra-Europene