AGS Mutari Bucharest – Evenimente

News at a Glance - Romania

Miercuri 28 decembrie 2016

AGS’ team in Bucharest recently participated wholeheartedly in the city’s Expat Fair, both exhibiting and participating in one of the event’s panel discussions!

Citeste mai mult

Marți 26 ianuarie 2016

Cu suportul echipei AGS Bucharest, Scoala Germana din Bucuresti a adus bucuria Craciunului celor 52 de copii de la asociatia Sf. Stelian. Copiii erau atrasi de cadouri, ambalate in cutiile specifice AGS, care le-a facut si mai speciale atunci cand au fost inmanate de catre Mos Craciun!

Citeste mai mult

AGS România susține evenimente locale

Miercuri 14 Octombrie 2015

Camionul gonflabil AGS s-a dovedit a fi o adevarata atractie pentru copii de fiecare data cand a fost ridicat. Fara niciun dubiu, a avut vizitatori care au vrut sa repete experienta traita deoarece AGS Bucharest este activa : camionul a fost utilizat de cinci ori in ultimele luni!

Citeste mai mult

AGS Romania celebreaza tineretea si cultura

Miercuri 24 Iunie 2015

Sucursalele AGS au placerea de a se implica in comunitatile locale , iar AGS Bucharest ne-a adus la cunostinta doua activitati in care s-a implicat in Romania.

AGS Bucharest a participat recent la Festivalul International gazduit de catre Scoala Americana ( AISB ) – eveniment la care au participat peste 1000 de vizitatori!

Staff-ul AGS a ghidat elevii intr-un tur virtual al lumii, printre sucursalele AGS. “ Micii calatori de azi vor fi colegii sau clientii nostri de maine !“  a spus Directoarea sucursalei, Gratiela Lascu.

Festivalul International a adus laolalta elevi, parinti, familii si prieteni, prezentand costume traditionale, mancare cu specific national, muzica, arta si jocuri.
La standul AGS Bucharest, elevilor li s-a facut cunostinta cu Fred, Mover-ul AGS, iar cei mai activi elevi au fost premiati cu Puzzeluri cu imagini celebre din Romania, dar si Atlase geografice.

Citeste mai mult

Un Tribut adus lui George Enescu

Miercuri 24 Iunie 2015

Ziua urmatoare, AGS Bucharest a fost din nou activa, intr-un  eveniment pe care l-a sponsorizat: “ Orasul bucuriei”- tur cultural, celebrand viata lui George Enescu ( compozitor si muzician celebru )

Staff-ul AGS Bucharest a petrecut o dimineata placuta in compania expatilor de toate varstele, descoperind frumusetile necunoscute ale Bucurestiului, ce au legatura cu Enescu, dar si ascultand istorisirile unui Expert in Cultura.

“ A fost o duminica frumoasa, care a demonstrat inca odata ca pentru AGS oamenii conteaza “ , explica Gratiela. “ Suntem aici pentru a ne ajuta clientii , nu numai din punctul de vedere al unei mutari usoare, dar ne dorim si sa atenuam socul cultural ce vine odata cu celelalte schimbari “

Citeste mai mult