AGS Mutari Bucharest – Servicii

Mutari internaționale

AGS București este specializată în mutări interne, precum și internaționale, în și din România. Cu sediul în București, AGS București vă poate oferi asistență în limbile engleză, franceză și, bineînțeles, română. Compania realizează aproximativ 650 de mutări pe an.

Punându-vă la dispoziție toate resursele necesare pe durata mutării dvs., AGS București vă asigură o relocare liniștită și fără probleme.

Împachetare

AGS România beneficiază și de materialele de împachetare exclusive și avansate folosite de Grupul AGS. Datorită dimensiunii sale și numărului de operațiuni de relocare desfășurate anual, Grupul AGS le poate oferi clienților săi diferite feluri de cutii, concepute special pentru tipul de bunuri transportate. Acest element sporește siguranța transportării bunurilor și permite o utilizare îmbunătățită a spațiului, reducând astfel costul mutării.

În plus, filiala noastră din România oferă cutii adaptabile și reutilizabile, care pot fi folosite și refolosite de mai multe ori. Aceste cutii au fost concepute pentru mutări intraeuropene și permit eficientizarea procesului de împachetare, reducând totodată costurile aferente materialelor de ambalare. Drept rezultat, putem asigura clienților noștri servicii și reactivitate îmbunătățite, la costuri mai mici.

Depozitare pe termen scurt și lung 

Dacă vă mutați din România sau dacă v-ați întors acasă de curând și aveți nevoie de spațiu pentru a vă depozita bunurile, depozitul nostru de 916 m² din București vă stă la dispoziție pentru toate bunurile dvs., inclusiv mașina, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Bunurile dvs. sunt protejate printr-un sistem de securitate modern și sunt depozitate în condiții de climă controlată, pentru a asigura protecție împotriva temperaturilor extreme și a umidității.

Management și depozitare arhive

AGS București oferă companiilor și organizațiilor servicii de management al arhivelor.

Standarde de calitate

AGS România le garantează clienților săi servicii de cea mai bună calitate. Filiala noastră din București aplică proceduri stricte de calitate, definite la nivel de grup. Aceste proceduri se bazează pe standarde de calitate generale, precum și specifice industriei.

AGS București deține certificatul ISO 9001:2008 și acreditare FAIM. FAIM este cel mai prestigios standard de calitate, creat exclusiv pentru industria mutărilor. În plus, suntem membri FIDI (Fédération Internationale des Déménageurs Internationaux) și AMSA. Prin urmare, le garantăm clienților noștri cele mai bune proceduri manageriale și operaționale asigurate de certificările menționate. Combinând aceste procese de calitate cu avantajul unei rețele recunoscute la nivel internațional, compania noastră oferă servicii de relocare și depozitare de înaltă calitate, din România în orice destinație din lume.

Solicitați o ofertă de preț gratuită