News

AGS Romania celebreaza tineretea si cultura

Wednesday 24 June 2015

AGS RomaniaSucursalele AGS au placerea de a se implica in comunitatile locale , iar AGS Bucharest ne-a adus la cunostinta doua activitati in care s-a implicat in Romania.

AGS Bucharest a participat recent la Festivalul International gazduit de catre Scoala Americana ( AISB ) – eveniment la care au participat peste 1000 de vizitatori!

Staff-ul AGS a ghidat elevii intr-un tur virtual al lumii, printre sucursalele AGS. “ Micii calatori de azi vor fi colegii sau clientii nostri de maine !“  a spus Directoarea sucursalei, Gratiela Lascu.

Festivalul International a adus laolalta elevi, parinti, familii si prieteni, prezentand costume traditionale, mancare cu specific national, muzica, arta si jocuri.

La standul AGS Bucharest, elevilor li s-a facut cunostinta cu Fred, Mover-ul AGS, iar cei mai activi elevi au fost premiati cu Puzzeluri cu imagini celebre din Romania, dar si Atlase geografice.

 

 Un Tribut adus lui George Enescu

 

Ziua urmatoare, AGS Bucharest a fost din nou activa, intr-un  eveniment pe care l-a sponsorizat: “ Orasul bucuriei”- tur cultural, celebrand viata lui George Enescu ( compozitor si muzician celebru )

 

Staff-ul AGS Bucharest a petrecut o dimineata placuta in compania expatilor de toate varstele, descoperind frumusetile necunoscute ale Bucurestiului, ce au legatura cu Enescu, dar si ascultand istorisirile unui Expert in Cultura.

 

“ A fost o duminica frumoasa, care a demonstrat inca odata ca pentru AGS oamenii conteaza “ , explica Gratiela. “ Suntem aici pentru a ne ajuta clientii , nu numai din punctul de vedere al unei mutari usoare, dar ne dorim si sa atenuam socul cultural ce vine odata cu celelalte schimbari “