AGS Movers Bucuresti

Manager: CRISTIAN BORCOS

+40213450663

256, Bd Basarabia , District 3 Bucharest 030352 256, Bd. Basarabia, District 3, Bucharest 030352 Bucharest Bucharest

Limbi vorbite

Mutari locale si internationale Bucuresti

AGS Movers Bucuresti este partenerul dumneavoastra pentru relocari internationale, oferind servicii personalizate si inovative de mutare si depozitare, atat pentru persoane private cat si pentru corporatii. Experiza de care beneficiaza membrii echipei AGS Bucuresti sunt garantia ca relocarea dumneavoastra este efectuata intr-o maniera profesionista si fara probleme.

Infiintata in anul 1994, AGS Bucuresti beneficiaza de 27 de ani de experienta in industria de relocari.

Ca filiala a unui jucator global in industria de relocari. AGS Bucuresti nu numai ca beneficiaza de reteaua globala a AGS Group, care cuprinde 148 de filiale din 97 de tari, dar si de expertiza si setul de proceduri agreate la nivel global.

AGS Bucuresti garanteaza profesionalism si standarde de calitate la nivel de top, oferind astfel clientilor sai un grad de satifacties de neegalat pentru servicii de relocare si depozitare.

Solicita o oferta

Solutii de relocare

AGS Worldwide Movers livreaza servicii de cea mai inalta calitate tuturor clientilor sai
Mutari internationale

Mutari internationale

Citeste mai mult | Solicita o oferta
Depozitare securizata

Depozitare securizata

Citeste mai mult | Solicita o oferta
Transfer de autovehicole

Transfer de autovehicole

Citeste mai mult | Solicita o oferta

Mai multe despre AGS Bucuresti

916 m2 Depozit
650 Operatiuni pe an
Quality Standards

AGS Movers in Bordeaux staff busy wrapping and packing.

Certificare Si Afiliere

AGS Movers Bucuresti garanteaza cea mai inalta calitate de servicii livrate clientilor sai. De peste 40 de ani, AGS Group este cunoscut pentru reteaua sa internationala extinsa si calitatea procedurilor aplicate de fiecare filiala. Acestea deriva din standardele de calitate aplicate cat si de standardele impuse de cele mai prestigioase organizatii de certificare a calitatii in industria de relocari.

Conform acestor standarde de calitate, indiferent daca mutarea este din Bucuresti sau catre Bucuresti, AGS Group se obliga sa livreze cele mai bune servicii de relocare sau depozitare.

Clientii nostri

Clientii nostri, corporatii multinationale, diplomati sau organizatii din sectorul public apeleaza la AGS Bucharest pentru furnizarea de servicii de relocare de top, sprijinind astfel expatriatii acestor organizatii in procesele lor de relocare. Printre cei mai importanti clienti ai AGS Bucharest se numara Renault, Cora, Ambasada Frantei, Schlumberger, numind doar cativa dintre ei.

Get a quote